Home
Home.
Profiel.
Voor wie?.
Procedure.
Contact pagina.

De missie van ABC Bouwcase Groningen

 

ABC Bouwcase Groningen is een onafhankelijk bureau met gedegen bouwkundige kennis en vaardigheden. Wij kunnen communiceren met de deskundigen in iedere fase van het ontwerp- en bouwproces.

ABC Bouwcase is gespecialiseerd in bouwadvies en bouwbegeleiding.

 

Bouwen is ambachtelijk mensenwerk. Het vindt plaats volgens een herkenbare procedure. Of het nu gaat om de verbouw van een bestaande garage tot keuken of om de realisatie van een groot appartementencomplex, tijdens het bouwproces ontstaan dezelfde moeilijkheden.

Bij de verbouw van de garage zijn de problemen meestal klein, overzichtelijk en snel oplosbaar. Bij het appartementencomplex is de problematiek vaak ingewikkelder.

Dit is relatief, want voor een particulier die de verbouwing van de garage in eigen hand neemt, kunnen de moeilijkheden organisatorisch en financieel gemakkelijk de omvang van een appartementencomplex krijgen.

 

ABC Bouwcase heeft kennis om bouwprocessen soepel te laten verlopen en kostenbeheersing te realiseren. Wij worden ingezet als schakel tussen de opdrachtgever, de ontwerper en het aannemersbedrijf. Wij kunnen adviseren, coördineren en begeleiden vanaf fase A (het idee) en fase B (wanneer de bouwtekeningen en begrotingen tot stand komen) tot en met fase C (de realisatie).

 

 

lees verder >>